MLM SOFTWARE TECHNOLOGY : OPEN SOURCE SYSTEM

PHP: Hypertext Preprocessor

Het is de meest gebruikte scripttaal die is gemaakt voor het maken van dynamische webpagina’s in ontwikkeling. Om dit HTML-brondocument te maken, is het ingesloten door PHP-code. Dit wordt overwogen door een webserver met een PHP-processormodule, die het webpaginadocument produceert. Dit geeft ook een functie van grafische toepassing.

Drupal – CMS website ontwikkeling

Drupal is een van de belangrijkste CMS van allemaal. Het is niet alleen een CMS maar een CMF (Content Management Framework). Drupal is gebloeid met een goede verzameling nuttige modules en thema’s die volledig open source is. Drupal begon zijn ontwikkelingsfase vanaf 2001 en het duurt nog tot nu, met nieuwe versies tussen een korte periode van tijd. Het is geschreven in php en databases zijn MySQL, MariaDB, SQLite, Microsoft SQL Server, MongoDB en PostgreSQL.

PHP: Smarty

Het is een systeem van websjablonen gedaan in PHP. Het biedt een manier voor het scheiden van applicatielogica en inhoud.

Codeigniter

Het is een framework van een webapplicatie die wordt gebruikt voor het bouwen van dynamische websites op PHP. Het maakt de ontwikkeling snel door een goede collectiebibliotheken te bieden voor behoeften.

Apache – Webservers

Apache is de meest gebruikte webserver voor het ontwikkelen van doeleinden. Dit omvat verschillende versies zoals tom cat, apache 2 etc. Het is de eerste webserver-software die op de website-top van 100 miljoen komt. Apache kan gratis worden gedownload.

AJAX-ontwikkeling

Ajax wordt in principe gebruikt voor het maken van snelle dynamische pagina’s. Ajax gebruikt zowel de techniek van javascript als van xml. Door dit te gebruiken kunnen we eenvoudig een deel van een webpagina dynamisch bijwerken, zonder de hele pagina te verversen.

MySQL

Het is een softwaretool dat wordt gebruikt om relationeel databasebeheersysteem te implementeren. Dit werkt als een server die meerdere gebruikers toegang geeft tot een groot aantal servers

Betalingsgateway

Authorize.net – CyberSource, Moneybookers.com (Skrill), CCAvenue, PayPal, Network Merchants INC (NMI), Dwolla.

SMS Integrazione

hij Infinite MLM-softwareondersteuning voor SMS-integratie, wat zeer voordelig kan zijn voor u ontvangt betaling en andere meldingen via sms.

anderen

We raken ook onze figuur aan met JQuery, Prototype JS, Mootools, EXTJS, JSON enz.
×
Version 12.0 has been released !!!
With Highly Augmented Features
Try demo to experience features of MLM Software 12.0
A quick glimpse at released version 12.0 features
Whatsapp